خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی ۱۴۳ مورد تغییر کاربری اراضی ملی در فارس

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 28 خرداد 1402 - 11:44
شیراز-مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس از شناسایی ۱۴۳ مورد تغییر کاربری اراضی ملی توسط سامانه پایش اراضی در استان با مساحت بالغ بر ۲۲ هکتار خبر داد.
سامانه،بالغ،هكتار،زمين

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید سلیمان پور در خصوص این خبر بیان کرد: سامانه پایش اراضی ذیل سامانه پنجره واحد مدیریت زمین اقدام به رصد پایش اراضی کشور نموده و به صورت مستمر از طریق تصاویر ماهواره‌ای هر گونه تغییر نظیر دیوارکشی، گودبرداری، پی کنی، احداث بنا، قطع درختان باغی و جنگلی و احداث استخر را مورد شناسایی قرار می‌دهد.
سلیمان پور خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۱۴۳ مورد تغییرات کاربری زمین توسط این سامانه در استان فارس به شرح ۳۹ مورد بالغ بر ۹ هکتار در حریم شهری و ۱۰۴ مورد در سایر محدوده‌ها و حرایم بالغ بر ۱۳ هکتار صورت گرفته است که از این تعداد، چهار مورد تخلف بالغ بر یک هکتار تغییر غیرمجاز زمین شناسایی و به یگان حفاظت دستگاه مربوطه ارجاع شده است.