خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گفت و شنود/ غول جادو!

مشرق | سیاسی | یکشنبه، 28 خرداد 1402 - 07:40
گفتم: غربگراهای داخلی را بگو که به حمایت‌ها و کمک‌های مالی آمریکا دل خوش کرده‌اند و یک ترامپ و یک بایدن می‌گویند و هزار تا ترامپ و بایدن از لب و لوچه‌شان سرازیر می‌شود!
آفتابه،هوادارانش،آمريكا،يارو،بايدن

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت:
گفت: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا بعد از خروج از دادگاه همراه ده‌ها تن از هوادارانش وارد یک رستوران شد و فریاد زد «‌همه مهمان من هستید».
گفتم: بالاخره ‌اندک ناچیزی از پول‌هایی را که طی دوران ریاست جمهوری کِش رفته بود، خرج هوادارانش کرده است!
گفت: ‌ای عوام!
بعد از آن که غذایش را خورد بدون آن که پول غذای هوادارانش را حساب کند، از رستوران خارج شد و رفت!
گفتم: غربگراهای داخلی را بگو که به حمایت‌ها و کمک‌های مالی آمریکا دل خوش کرده‌اند و یک ترامپ و یک بایدن می‌گویند و هزار تا ترامپ و بایدن از لب و لوچه‌شان سرازیر می‌شود!
گفت: یعنی هنوز درک نکرده‌اند که نباید روی دیوار آمریکا یادگاری بنویسند؟!
گفتم: چه عرض کنم؟یارو توی دستشویی، دستش به آفتابه خورد، ناگهان غول جادو از درون آفتابه بیرون آمد و گفت؛
یک خواسته‌ات را برآورده می‌کنم.
یارو با خوشحالی گفت؛ من یک خانه می‌خواهم!
غول جادو گفت؛ مرد حسابی!
من اگر خانه داشتم که توی آفتابه زندگی نمی‌کردم!