خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله هوایی عراق به مواضع داعش در شمال بغداد/ ۴ تروریست کشته شدند

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 27 خرداد 1402 - 22:40
جنگنده های ارتش عراق امروز (شنبه) مواضع گروه تروریستی داعش را در شمال بغداد هدف قرار داده‌اند.
بغداد،تروريستي،گروه،شمال،منطقه

به گزارش مشرق، جنگنده هایارتش عراق روز شنبه مواضع عناصر گروه تروریستی داعش را در در جاده «الشط» در منطقه الطارمیه در شمال پایتخت بمباران کردند.
شبکه خبری الغدیر گزارش داد که در این حمله هوایی، ۴ عضو گروه تروریستی داعش به هلاکت رسیدند.
فرماندهی عملیات حشد الشعبی در بغداد روز ۱۷ خرداد اعلام کرد که رزمندگان الحشد پنج تروریست از جمله به اصطلاح «والی بغداد» را در منطقه «الطارمیه» (شمال بغداد) از پای درآوردند.
نیروهای الحشد موفق شدند «والی داعش» در بغداد و چهار تن از همراهانش را در منطقه طارمیه در شمال بغداد در جریان یک عملیات امنیتی به هلاکت برسانند.
عراق در سال ۲۰۱۷ میلادی پس از سه سال نبرد، پیروزی بر گروه تروریستی داعش را اعلام کرد، اما عناصر و هسته‌های پراکنده این گروه تروریستی هنوز در برخی مناطق استان‌های «دیاله، کرکوک، نینوا، صلاح‌الدین، الانبار و بغداد» فعال هستند.