خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

میزان اراضی کشت گلخانه‌ای در استان همدان باید به ۱۰۰۰ هکتار برسد

مهر | استان‌ها | شنبه، 27 خرداد 1402 - 16:52
همدان- استاندار همدان گفت: باید ظرف سه سال آینده میزان اراضی کشت گلخانه‌ای در استان به بیش از یک هزار هکتار برسد.
كشت،روستاها،فرمان،سازندگي،همدان،جهاد،شهرها،نهاد،مقدس

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا قاسمی‌فرزاد بعدازظهر شنبه در آئین افتتاح ۸ واحد گلخانه‌ای که به صورت ارتباط برخط در روستای امزاجرد برگزار شد، گفت: حضرت امام خمینی (ره) در اوایل پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی فرمان تشکیل چندین سازمان و نهاد مهم را صادر کردند و جهاد سازندگی یکی از مهم‌ترین و تأثیرگذارترین این سازمان‌ها بود.
وی با بیان اینکه علت تشکیل جهاد سازندگی برقراری عدالت اجتماعی و اقتصادی و عمرانی برای آحاد مردم بود؛ افزود: با فرمان حضرت امام یک حرکت جهادی توسط مردم برای خدمت به محرومین به خصوص در حاشیه شهرها و روستاها انجام گرفت.‌
استاندار همدان با تصریح بر اینکه بسیج‌شدن مردم و مسئولان برای برداشت محصول و عمران و آبادانی شهرها و روستاها، مرمت پل‌ها و جاده‌سازی نمونه‌ای از این خدمات ارزنده بود؛ اظهار کرد: حضور سنگرسازان بی سنگر از بدنه جهادسازندگی در خط مقدم جبهه‌ها و جانفشانی و ایثار در دفاع مقدس نیز نمونه دیگری از خدمات صادقانه این نهاد مقدس بود.
قاسمی فرزاد افزود: بر اساس رویکرد دولت انقلابی و مردمی سیزدهم، در استان همدان ارتقای سطح کشت محصولات کم‌آب‌بَر با استفاده از ظرفیت گلخانه‌ها و اصلاح الگوی کشت در دستور کار است.
وی گفت: از مزایای کشت گلخانه‌ای کاهش مصرف آب و افزایش بهره‌وری و راندمان تولید است و باید ظرف سه سال آینده میزان اراضی کشت گلخانه‌ای در استان به بیش از یک هزار هکتار برسد.