خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ذخیره سد آب سفیدرود از مرز ۵۰۰ میلیون متر مکعب گذشت

مهر | استان‌ها | شنبه، 27 خرداد 1402 - 11:01
رشت- مدیرعامل آب منطقه ای گیلان با اشاره به اینکه حجم آب ذخیره شده پشت سد سفیدرود از مرز ۵۰۰ میلیون متر مکعب هم گذشت، گفت: تاکنون گزارشی از کمبود آب و خشکسالی شالیزارها دریافت نشده است.
آب،سد،سفيدرود،ذخيره

به گزارش خبرگزاری مهر، وحید خرمی صبح شنبه در گفتگو با رسانه‌ها با اشاره به میزان آب ذخیره شده پشت سد سفیدرود تا به امروز اظهار کرد: در حال حاضر ذخیره آب پشت این سد به ۵۳۵ میلیون متر مکعب رسیده است.
وی افزود: این میزان ذخیره در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته تغییری را نشان نمی‌دهد.
خرمی ادامه داد: ذخیره سد سفیدرود ابتدای امسال، حدود ۷۰۰ میلیون متر مکعب بود که از ۱۹ اردیبهشت نیز رها سازی آب آغاز شده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تصریح کرد: ۱۳۰ میلیون مترمکعب آب پشت سد سفیدرود در آغاز فصل کشاورزی امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است.
مدیرعامل آب منطقه‌ای گیلان ادامه داد: تاکنون گزارشی از کمبود آب و خشکسالی در شالیزارهای گیلان دریافت نشده است.
وی با بیان اینکه نوبت بندی آب سد سفیدرود تا پایان تیر ادامه دارد، اضافه کرد: کشاورزان برای تأمین آب زراعی خود با متولیان تأمین آب کشاورزی تا پایان فصل زراعی همکاری کنند.