خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم ایران در بخش توسعه و بازسازی عتبات عالیات سربلند هستند

مهر | استان‌ها | جمعه، 26 خرداد 1402 - 11:34
کرمان- سخنگوی دولت گفت: مردم شهرهای مختلف کشورمان از جمله مردم نجیب کرمان در حوزه بازسازی اعتاب مقدسه فعال و سربلند هستند.
كرمان،مطهر،گنبد،تربت،حرم،زينبيه،جهرمي

به گزارش خبرنگار مهر، علی بهادری جهرمی شامگاه پنج‌شنبه در حاشیه بازدید از کارگاه‌های ساخت گنبد حرم مطهر حسینی و گنبد تل زینبیه در شهر کرمان گفت: حضرت اباعبدالله الحسین (ع) گوشه‌ای از حرمش را به مردم کرمان اهدا کرده است تا در این‌جا توفیق زیارت و خدمت داشته باشند.
علی بهادری جهرمی افزود: الحمدلله مردم شهرهای مختلف کشورمان از جمله مردم نجیب کرمان در حوزه بازسازی اعتاب مقدسه فعال و سربلند هستند و این از جمله برکات و توفیقاتی است که در جمهوری اسلامی نصیب‌شان شده است.
وی اظهار داشت: این مکان به واسطه کارگاه ساخت گنبد حرم مطهر سیدالشهدا علیه‌السلام و گنبد تل زینبیه، متبرک و مزیّن شده است.
سخنگوی دولت با اشاره به وجود اتاق تربت در کرمان که حاوی تربت مطهر از ستون‌های اطراف ضریح است، اظهار داشت: انتقال بخش‌هایی از تربت حرم مطهر حسینی به این خطه برکت داده است.
در این بازدید که با حضور استاندار کرمان صورت پذیرفت، رسول فتحی، مدیر فرهنگی و امور مواکب ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان کرمان، پیرامون پروژه‌های این مجموعه در کربلا، کاظمین و سامرا توضیحاتی بیان کرد.