230 هکتار از کشتزار های آبیاری شده با فاضلاب در شیراز امحاء شد- اخبار فارس - اخبار استانها تسنیم
با تخریب 230 هکتار از کشتزار های آبیاری شده با آب های نا متعارف در شیراز دو کانون اصلی این اقدام غیر بهداشتی با نظارت مستقیم دادستانی شیراز امحاء و پاک سازی شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، در راستای صیانت از حقوق عامه و پیشگیری از آسیبها و جرایم علیه بهداشت عمومی، برابر گزارشهای متعدد دریافتی مبنی بر آبیاری محصولات کشاورزی در دو منطقه غرب و جنوب شیراز با فاضلاب، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان فارس در اقدامی قاطع دستور بررسی موضوع و انجام تکالیف قانونی از سوی دستگاهها و نهادهای متولی صیانت از سلامت و بهداشت عمومی به منظور پیشگیری از ورود محصولات کشاورزی غیر بهداشتی به چرخه غذایی شهروندان را صادر کرد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان فارس با بیان اینکه در سالهای گذشته نیز تذکرات متعددی در خصوص جلوگیری از آبیاری محصولات کشاورزی با فاضلاب به نهادهای ذیربط داده شده بود گفت: از ابتدای امسال با پیگیری کارگروه نظارت و پیگیری حقوق عامه دادستانی موضوع به خطر افتادن سلامت عمومی از طریق آبیاری محصولات کشاورزی با آبهای نامتعارف در دستور کار قرارگرفت.
سید مصطفی بحرینی با تأکید بر اینکه صیانت از حقوق عامه جزء لاینفک وظایف دادستان و از موضوعات اولویت دار ما در استان است گفت: این اقدام با نظارت مستقیم احدی از معاونین دادستان انجام گردید و طی چندین عملیات مجزا از سوی دستگاههای عضو گشت همپوشان سلامت و بهداشت ضمن جلوگیری از ادامه آبیاری اراضی زراعی با فاضلاب، امحاء این نوع محصولات در دستور کار قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه در این رشته عملیات ها، نمایندگان دستگاههای اجرایی عضو گشت همپوشان سلامت و بهداشت عمومی شامل اداره حفاظت محیط شیراز، مدیریت جهاد کشاورزی شیراز، دانشگاه علوم پزشکی، شهرداری شیراز و صدرا، به همراه فرماندهی انتظامی شهرستان و سایر دستگاههای متولی امر بهداشت و سلامت نیز حضور داشتند گفت: در نتیجه این اقدام هماهنگ 104 نفر از مسئولان و مأموران دستگاههای اجرایی با همراهی دهها دستگاه لودر، گریدر و بیل مکانیکی در مجموع محصول بیش از 230 هکتار از اراضی آبیاری شده با آبهای نا متعارف در منطقه تنگه قره پیری حد فاصل شهر شیراز و صدرا و همچنین منطقه گرد خون در جنوب شهر شیراز را امحاء کردند.
وی موضوع نظارت دستگاههای متولی و مسئول بر این اراضی را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: جلوگیری از آبیاری مزارع در مسیر فاضلاب، امری مهم است که در نتیجه بی توجهی میتواند سلامت مردم را به خطر بیندازد و تکرار این موضوع برخورد قاطع قضایی با مسئولان اجرایی و زارعین متخلف را در پی خواهد داشت.
وی خاطر نشان کرد: پیش از این تذکراتی در خصوص ساماندهی فاضلاب و روان آبهای آلوده در این دو منطقه داده شده که عدم توجه به تذکرات و موضوع ترک فعل احتمالی از سوی دستگاههای متولی در حال بررسی است.
انتهای پیام/