سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زیردریایی هسته‌ای آمریکا به کره‌جنوبی رسید

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 26 خرداد 1402 - 10:12
ارتش کره جنوبی اعلام کرد یک زیردریایی هسته‌ای آمریکایی به بندری در شهر «بوسان» کره جنوبی رسیده است.
كره،جنوبي،آمريكا،زيردريايي،دريايي،شمالي،نيروي

پس از رسیدن زیردریایی هسته‌ای آمریکا به بندری در کره جنوبی، رسانه‌ها اعلام کردند این اولین بار در نزدیک به شش سال گذشته است که یک زیردریایی طبقه بندی شده توسط نیروی دریایی آمریکا به کره جنوبی فرستاده شده و در آن‌جا متوقف می‌شود.
به گزارش آسوشیتدپرس، وزارت دفاع کره جنوبی در بیانیه‌ای اعلام کرد، با استقرار ناو یو اس اس میشیگان، نیروی دریایی آمریکا و کره جنوبی برای تقویت توانایی خود برای مقابله با آنچه «تهدیدات هسته‌ای فزاینده کره شمالی» می‌خوانند، رزمایش‌هایی را برگزار خواهند کرد.
مقامات کره جنوبی می‌گویند زیردریایی آمریکایی به شهر بندری «بوسان» در جنوب شرقی این کشور رسیده است، اما اشاره‌ای به مدت زمان ماندن آن در آب‌های کره جنوبی نکردند.
گفتنی است، این ورود پس از آن صورت می‌گیرد که کره شمالی روز پنجشنبه دو موشک کوتاه برد را به سمت سواحل شرقی کره جنوبی شلیک کرد.
در ماه آوریل، یون سوک یول، رئیس‌جمهور کره جنوبی و جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در واشنگتن به توافق رسیدند که دارایی‌های استراتژیک خود را بیشتر در کره در معرض نمایش قرار دهند.
روسای جمهور دو کشور همچنین توافق کردند که یک زیردریایی موشک بالستیک اتمی نیروی دریایی آمریکا (SSBN) برای اولین بار از دهه ۱۹۸۰ به کره جنوبی برود تا آنچه «عزم واشنگتن برای محافظت از کشور در برابر حمله کره شمالی» می‌خوانند را نشان دهد.