خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تامین زمین برای ساخت بیش از ۱.۵ میلیون واحد مسکونی

مهر | اقتصادی | پنجشنبه، 25 خرداد 1402 - 16:28
سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن از تامین زمین برای ساخت بیش از ۱.۵ میلیون واحد مسکونی در دولت سیزدهم خبر داد.
مسكن،زمين،ملي،مسكوني،واحد،سازمان،دولت،مالكي،نهضت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، ارسلان مالکی سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن، عصر روز چهارشنبه در شورای مسکن استان همدان که همراه با آغاز عملیات احداث ۱۱ هزار واحد مسکونی در شهرک پرواز بود با بیان اینکه زمین ۶۰۰ هزار واحد را به متقاضیان آنها متصل کردیم، اظهار کرد: مردم همدان دغدغه مسکن دارند و تلاش‌های بسیاری انجام شد تا به آغاز عملیات اجرایی این ۱۱ هزار مسکن برسیم.
به گزارش روابط عمومی سازمان ملی زمین و مسکن، وی با بیان اینکه مساله مسکن یک دغدغه و چالش اساسی و مهم برای ما است، افزود: بخش زیادی از این چالش‌ها به کم کاری‌های گذشته باز می‌گردد چنانچه در دو دولت گذشته یک کار در مساله مسکن انجام نشده است.
سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن با اشاره به اینکه دولت سیزدهم اراده کرده چالش مسکن را برطرف کند، تصریح کرد: تاکنون تأمین زمین در کشور به خوبی پیش رفته و حدود ۳۲ هزار هکتار زمین با کاربری مسکونی در اختیار طرح نهضت ملی مسکن قرار دادیم.
وی با بیان اینکه ۲۴ هزار هکتار زمین در کارگروه‌ها و شوراهای برنامه ریزی در حال الحاق داریم، ادامه داد: در مجموع ۵۶ هزار هکتار از اراضی دولت در اختیار طرح نهضت ملی مسکن قرار دارد و بالغ بر ۲ میلیون واحد مسکونی می‌توان احداث کرد و با آنچه تاکنون اعلام شده ۱.۵ میلیون خانوار در این زمین‌ها می‌توانند صاحب خانه شوند.
مالکی با تاکید بر اینکه در سازمان ملی زمین و مسکن تمام مسکن مهری که در اراضی دولتی ساخته شد ۵۹۰ هزار واحد است، خاطرنشان کرد: تاکنون در دولت سیزدهم زمین ۱.۵ میلیون واحد مسکونی تأمین شده شده است.
وی با اشاره به اینکه در طرح نهضت ملی مسکن همه ظرفیت‌های موجود در حوزه دولتی، خصوصی، بنیادها، نیروهای مسلح و… استفاده شده تا این مشکل حل شود، گفت: در حوزه اجرایی نیز از خود مالکی، از مردم از کارگزاران دولتی و حکومتی و قرارگاه‌ها و شرکت‌های انبوه ساز استفاده شده تا مشکل مسکن حل شود.
سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن با بیان اینکه برای حل مشکل مسکن نیاز به همکاری بسیار بالای بین دستگاهی دارد، اظهار کرد: با توجه به اراده بنیاد مسکن این شهرک پرواز طی ۲۴ ماه به اتمام خواهد رسید و واحدهای مسکونی به مردم تحویل داده خواهد شد.