خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف 27 هزار لیتر سوخت قاچاق در غرب استان تهران- اخبار استان تهران - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 25 خرداد 1402 - 13:49
فرمانده انتظامی غرب استان تهران از کشف 27 هزار لیتر سوخت قاچاق خبر داد و گفت: ارزش کالای کشف شده 10 میلیارد ریال برآورد می شود و در این رابطه یک نفر دستگیر و به دستگاه قضایی معرفی شد.
انبار،مأموران،قاچاق،غرب،استان،اقتصادي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهریار، سردار کیومرث عزیزی در جمع خبرنگاران با اشاره به شناسایی محموله سوخت قاچاق اظهار داشت: در طی اطلاع مأموران امنیت اقتصادی غرب استان تهران از وجود یک انبار حاوی سوخت قاچاق در شهرستان شهریار، رسیدگی به موضوع در دستور کار مأموران قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پلیس امنیت اقتصادی غرب استان تهران با انجام کار اطلاعاتی موفق به شناسایی انبار مورد نظر شده و با هماهنگی قضائی وارد انبار شدند.
فرمانده انتظامی غرب استان تهران در ادامه گفت: در بازرسی‌های انجام شده 27 هزار لیتر گازوئیل به ارزش 10 میلیارد ریال کشف شد.
عزیزی با تأکید بر دستگیری یک نفر در این خصوص و معرفی به دستگاه قضائی خاطرنشان کرد: هرگونه فعالیت در خصوص کالای قاچاق زمینه رکود اقتصادی و افزایش تورم را فراهم می‌کند و پلیس با مشارکت مردمی با این‌گونه افراد، برابر قانون برخورد قاطع و قانونی خواهد کرد.
انتهای پیام/پ