خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اهداکنندگان بوشهری خون مورد نیاز بیماران را تامین کردند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 24 خرداد 1402 - 20:35
بوشهر- مدیرکل انتقال خون استان بوشهر گفت: خون مورد نیاز بیماران در استان بوشهر توسط اهداکنندگان به صورت کامل تامین شد.
خون،اهدا،استان،گذشته،درصد

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا باستین عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ۳۶ هزار نفر در استان بوشهر طی سال گذشته خون را اهدا کردند که ۱۵ درصد نسبت به سال قبل از آن افزایش داشت.
وی از تأمین همه نیازهای بیماران نیازمند به خون استان در سال گذشته با خون‌های اهدا شده خبر داد و افزود: پنج درصد از خون‌های اهدا شده مربوط به خانم‌ها است.
مدیرکل انتقال خون استان بوشهر با اشاره به استفاده از خون اهدایی برای بیماران تالاسمی، هموفیلی، دیالیزی، تصادفات و جراحی‌ها بیان کرد: بیشترین نیازمندی انتقال خون به گروه‌های خونی منفی است، زیرا تعداد آن‌ها در جامعه کم است.
وی افزود: با توجه به اینکه این خون و بسیاری از فرآورده‌ها آن، چون پلاسما و پلاکت ۱۰۰ درصد نیاز استان را در سال گذشته تأمین کرد، مازاد آن‌را به استان‌های آذربایجان شرقی، خوزستان، فارس و سیستان و بلوچستان ارسال کردیم.
باستین با بیان اینکه از هر اهدا کننده خون سه فرآورده گلبول قرمز، پلاسما و پلاکت تهیه و به سه بیمار اهدا می‌شود، گفت: خون ماده‌ای بیولوژیکی است که تا کنون جایگزینی برای آن مشخص نشده است و تنها با خون اهدا کنندگان جایگزین می‌شود.