مولدسازی منابع با حمایت از شرکت های دانش بنیان محقق می شود
کرج- سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز گفت: مولدسازی و ثروت آفرینی با حمایت از شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها محقق می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سیف الله اسداللهی عضر سهشنبه در دومین جلسه ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان که با حضور روسا و مدیران مجموعه های علمی و اجرایی استان در پارک علم و فناوری استان برگزار شد، اظهار داشت: راه نجات اقتصاد کشور، استفاده از سرمایه های دانشی است که اگر به شرکت های دانش بنیان و استارتاپ بها داده شود می توانند محصولات خام را تبدیل به های تک کرده و موجب مولدسازی منابع و ثروت آفرینی در کشور شوند.
وی با تاکید بر قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، خواستار انجام و اجرای آن از طرف دستگاه های علمی و اجرایی استان شد و استانداری را ناظر بر اجرای این امر دانست.
در ادامه این جلسه رئیس پارک علم و فناوری استان به بحث حمایت از شرکتهای فناور و دانش بنیان در خصوص موضوع تسهیلات تبصره ۱۶ و درخواست های تبصره ۱۸ پرداخت.
عباسی همچنین از راهاندازی ساختمان شماره ۲ پارک علم و فناوری البرز در چند ماه آینده با حمایت معاون علمی و فناوری خبر داد.