خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرویس مدارس بندرعباس 60 درصد گران شد- اخبار هرمزگان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 23 خرداد 1402 - 17:48
شورای شهر بندرعباس با افزایش 60 درصدی کرایه سرویس مدارس برای سال تحصیلی جدید موافقت کرد.
سرويس،افزايش،بندرعباس،كرايه،تحصيلي،شورا،مدارس،نرخ

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، هشتاد و سومین جلسه علنی رسمی شورای اسلامی شهر بندرعباس ظهر امروز با دستور کار مراسم تحلیف مصیب نظری عضو جدید این شورا و بررسی نامه اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان در خصوص نرخ کرایه سرویس مدارس در سال تحصیلی 1403-1402 برگزار شد.
در این جلسه مصیب نظری، عضو علی البدل شورای اسلامی شهر بندرعباس که پس از استعفای فاطمه جراره، شرایط حضور در شورا را اخذ کرده بود امروز به عنوان عضو جدید این شورا تحلیف شد و سوگند یاد کرد.
امروز همچنین در خصوص نامه اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان افزایش نرخ کرایه سرویس مدارس بحث و تبادل نظر شد، اداره کل آموزش و پرورش استان به منظور ساماندهی هر چه بیشتر سرویس مدارس و افزایش کیفیت خدماترسانی به دانش‌آموزان پیشنهاد افزایش نرخ کرایه سرویس مذارس را برای سال جدید تحصیلی ارائه کرده بود.
شورا پس از بحث و بررسی این نامه، در نهایت با افزایش 60 درصدی نرخ سرویس مدارس برای سال تحصیلی جدید موافقت کرد.
بر اساس این مصوبه هزینه سرویس مدرسه برای هر دانش‌آموز در مسیرهای صفر تا سه کیلومتر از حدود سه میلیون و ‌200 هزار تومان سال گذشته (در سال تحصیلی) به حدود پنج میلیون و ‌500 هزار تومان افزایش می‌یابد.
در مسیرهای سه تا 6 کیلومتری نیز کرایه از سه میلیون و 700 هزار تومان در سال گذشته به حدود 6 میلیون و 500 هزار تومان می‌رسد و در مسیرهای پرترافیک 20 درصد به این نرخ‌ها افزوده خواهد شد.
گفتنی است، این مصوبه برای اجرایی شدن نیازمند تایید فرمانداری بندرعباس دارد.
انتهای پیام/864/