اجرای طرح های انضباط بخشی اجتماعی در زنجان- اخبار زنجان - اخبار استانها تسنیم
فرمانده انتظامی استان زنجان از اجرای طرح های انضباط بخشی اجتماعی با محوریت طرح "عاصفات" و محله محورشدن ماموریت ها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، به نقل از پایگاه خبری پلیس، صبحگاه انتظامی با حضور سردار "محمد طراقیه" فرمانده انتظامی استان زنجان و نمایش اقتدار تمام یگانهای مستقر در محل میدان صبحگاه این فرماندهی برگزار شد.
ارتقای احساس امنیت در اجرای طرح های محله محور
سردار محمد طراقیه در این مراسم از انضباط بخشی اجتماعی محله محور با تاکید بر طرح "عاصفات" سخن گفت و اظهار داشت: این طرح و تمام ماموریتهای دیگر ما برای رضایت شهروندان و توجه ویژه به خردهفروشان مواد است حتی دستگیری یک خردهفروش و قاچاقچی مواد در منظر عمومی حس امنیت اقشار مردم را به دنبال دارد و تسری این احساس در جامعه برای ما مهم است.
وی افزود: تأکید به محله محوری در روزهای نخست انقلاب و روزهای جنگ به قدری پر رنگ بود که نیروهای حزب اللهی و مردمی با محوریت ریش سفیدان و افراد ذی نفوذ به تأمین امنیت و ارتقای آن کمک میکردند.
طراقیه در ادامه به جلب مشارکت مردمی در طرحهای ارتقای محله محور تاکید کرد و گفت: بهتر است دراین خصوص (جلب مشارکت مردمی) طرح نیایش با محوریت خود فرماندهان و رؤسای پلیس های تخصصی در مساجد پیگیری شود.
سردار طراقیه در این راستا و در تبیین رفتار سازمانی پلیس در صحنه عملیاتی به آراستگی ظاهری و برخورد با اقتدار تمام اشاره کرد و افزود: اجرای این طرحها و کلیه مأموریتهای دیگر بایستی با تدبیر و برنامهریزی و با اقتدار توأم با رأفت اسلامی همراه باشد این به نوبه خود رضایت و سرمایه اجتماعی فراجا را موجد میشود.
رئیس پلیس استان زنجان در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تقدیر از زحمات کلیه همکاران در پیشبرد اهداف مأموریتی فرماندهی انتظامی استان زنجان به تبیین طرح "ذوالفقار" اشاره و اظهار داشت: همه ما باید در یک وظیفه فراسازمانی در مواقع بحرانهای طبیعی و اجتماعی گذشته از وظایف سازمانی حضور پررنگ داشته و نقش انسانی خود را بجا آوریم.