خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعلام تصمیم فدراسیون کشتی آمریکا در مورد وزن 97 کیلوگرم؛ وقتی ویلچر و عصا هم به کمک کاکس نیامد!- اخبار ورزش جهان - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | دوشنبه، 22 خرداد 1402 - 13:12
فدراسیون کشتی آمریکا تصمیمش در خصوص ملی پوش وزن 97 کیلوگرم کشتی آزاد این کشور در مسابقات جهانی 2023 را اعلام کرد.
آمريكا،اسنايدر،كاكس،وزن،97،كيلوگرم،مبارزه

به گزارش خبرگزاری تسنیم، یکی از جذاب‌ترین کشتی‌های فاینال ایکس آمریکا می‌توانست جدال جی‌دن کاکس و کایل اسنایدر در وزن 97 کیلوگرم باشد.
جایی که یکی از این دو کشتی‌گیر می‌توانست نماینده آمریکا در مسابقات جهانی باشد، اما این مبارزه انجام نشد.
کاکس با ظاهری عجیب در وزن‌کشی شرکت کرد.
او با ویلچر خودش را به محل رساند و با عصا در وزن‌کشی حاضر شد تا نشان دهد به شدت مصدوم است!
او با این کار می‌خواست فدراسیون کشتی آمریکا را مجاب به برگزاری مسابقه انتخابی مجدد در ماه آینده کند، اما ایده کاکس نگرفت و او باز هم بدون مبارزه، دوبنده تیم ملی آمریکا را به اسنایدر واگذار کرد چراکه وبسایت رسمی فدراسیون کشتی آمریکا اعلام کرد که کایل اسنایدر برای نهمین بار ملی‌پوش آمریکا خواهد بود و در وزن 97 کیلوگرم در مسابقات جهانی بلگراد روی تشک خواهد رفت.
اسنایدر سال گذشته در غیاب رشید سعدالله‌اف مدال طلای وزن 97 کیلوگرم جهان را به خود اختصاص داد.
کاکس پیش از این نیز در رقابت‌های انتخابی المپیک 2020 توکیو، درحالیکه حدودا 200 گرم اضافه وزن داشت، به سالن گرم رفت و در بازگشت مجدد، تنها دو سه دقیقه دیر رسید تا از او وزن‌کشی نشود.
کاکس آن وقت هم نسبت به این موضوع اعتراض کرد و اعتقادش این بود که باید فرصتی دوباره به او داده شود که این اتفاق نیفتاد و اسنایدر بدون مبارزه، ملی‌پوش آمریکایی‌ها شد.
انتهای پیام/