خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جزییات مداخلات ارزی دولت در بازار اسکناس و حواله از سال 89/ ارزپاشی فقط 450 میلیون دلاری در دولت سیزدهم- اخبار اقتصاد ایران - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | دوشنبه، 22 خرداد 1402 - 10:18
بانک مرکزی از سال 89 تا کنون حدود 57 میلیارد دلار در بازار غیر رسمی مداخله ارزی انجام داده است.
دلار،بازار،اسكناس

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بر اساس اعلام رسمی بانک مرکزی جمع کل مداخلات ارزی در بازار اسکناس و حواله از سال 1389 تاکنون حدود 57 میلیارد دلار بوده است.
بر این اساس حدود 14 میلیارد و 600 میلیون دلار در این سالا به صوتر اسکناس در بازار غیر رسمی تزریق شده است.
در سال 1401 نیز تنها 452 میلیون دلار در بازار اسکناس مداخله صورت گرفته و در بازار حواله مداخله ارزی انجام نشده است.
اوج مداخلات ارزی مربوط به سال 1396 است که 11 میلیارد دلار در بازار حواله و 7 میلیارد دلار در بازار اسکناس تزریق ارز صورت گرفته است.
در سال 1390 نیز حدود 16 میلیارد دلار مداخله ارزی انجام شده است.
انتهای پیام/