خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کارکنان خارجی شرکت نفت اکسون موبیل به بصره باز می‌گردند

مهر | بین‌الملل | شنبه، 11 خرداد 1398 - 17:43
سخنگوی وزارت نفت عراق اعلام کرد: کارکنان خارجی شرکت اکسون موبیل آمریکا که تعداد آنها بالغ بر ۸۳ نفر می شود، از روز یکشنبه در میدان نفتی القرنه در بصره فعالیت خود را از سر می گیرند.
كاركنان،خروج،نفتي،ميدان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، عاصم جهاد سخنگوی وزارت نفت عراق اعلام کرد: کارکنان خارجی شرکت اکسون موبیل آمریکا که تعداد آنها بالغ بر ۸۳ نفر می شود، از روز یکشنبه در میدان نفتی القرنه در بصره فعالیت خود را از سر می گیرند.
وی افزود: مقامات، سلسله اقدامات امنیتی برای حمایت از کارکنان این شرکت به عمل آورده اند.
سخنگوی وزارت نفت عراق تاکید کرد: خروج این کارکنان توجیهی نداشت و فعالیت این میدان نفتی به دنبال خروج کارکنان خارجی آن مختل نشد زیرا بیشتر کارکنان آن عراقی هستند.
شایان ذکر است که شرکت اکسون موبیل چندی قبل تصمیم به خروج کارکنان خارجی خود از میدان نفتی قرنه در بصره به دلایل امنیتی گرفت.