خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خسارت 14 میلیاردی باد و باران به شبکه توزیع برق سراوان- اخبار سیستان و بلوچستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 21 خرداد 1402 - 22:58
مدیر امور برق شهرستان سراوان گفت: باد و باران هفته گذشته در این شهرستان باعث خسارت 14 میلیارد ریالی به شبکه توزیع برق این منطقه شد.
برق،شبكه،سراوان،شهرستان،اصلاح،امور

سمیرا رحمانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سراوان اظهار داشت: باد و باران هفته گذشته در این شهرستان باعث خسارت 14 میلیارد ریالی به شبکه توزیع برق این منطقه شد.
مدیر امور برق شهرستان سراوان گفت: اصلاح یک کیلومتر شبکه فشار متوسط، اصلاح 300 متر شبکه فشار ضعیف، اصلاح 3 مورد کابل فیدر آسیب دیده و احداث 11 اصله پایه از جمله اقدامات مهم انجام شده توسط پرسنل این امور است.
وی ادامه داد: پرسنل امور برق شهرستان سراوان به محض اطلاع از خسارات وارد شده در مناطق مورد نظر حضور یافته و نسبت به اصلاح و احداث مجدد شبکه برق اقدام کردند.
مدیر امور برق شهرستان سراوان گفت: شهروندان در زمان ناپایداری شرایط جوی از جمله بارندگی، آبگرفتگی معابر و طوفان شدید از نزدیک شدن به تاسیسات شبکه برق جدا خودداری کرده و در صورت مشاهده هرگونه حادثه و خاموشی، مراتب را از طریق سامانه 121 مراکز اتفاقات برق استان و نرم‌افزار "برق من" اطلاع‌رسانی کنند.
انتهای پیام/