خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لایحه عفاف و حجاب در مجلس اعلام وصول نشده است

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | یکشنبه، 21 خرداد 1402 - 18:34
راستینه گفت: کمیسیون فرهنگی تلاش می‌کند تا لایحه عفاف و حجاب متناسب با سبک زندگی ایرانی و اسلامی ما تنظیم و حراست شود.
لايحه،كميسيون،مجلس،حجاب،فرهنگي

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس:
احمد راستینه در تشریح نشست دوم امروز (یکشنبه؛ ۲۱ خردادماه) کمیسیون فرهنگی، گفت: اعضای کمیسیون فرهنگی به صورت ویژه پیش نویس لایحه عفاف و حجاب را مورد بررسی قرار دادند که مقرر بود این لایحه طی روز‌های گذشته در مجلس اعلام وصول شود، اما تاکنون این مهم محقق نشده است.
نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی، افزود: در این نشست ویژه دغدغه‌های فعالان این حوزه در کمیسیون مورد بحث و بررسی قرار گرفت و نگرانی که در خصوص احکام پیشنهادی این لایحه مطرح شده بود مورد توجه قرار گرفت و مقرر شد به محض اعلام وصول این لایحه دوفوریتی توسط مجلس کمیته‌ای برای رسیدگی آن تشکیل و تمام دغدغه‌ها و پیشنهادات مورد رسیدگی قرار بگیرد.
راستینه در ادامه یادآور شد: کمیسیون تلاش می‌کند تا لایحه عفاف و حجاب متناسب با سبک زندگی ایرانی و اسلامی ما تنظیم و حراست شود.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطر نشان کرد: احکام لایحه عفاف و حجاب باید بازدارندگی لازم و کافی از کشف حجاب و برهنگی را داشته باشد و همچنین دستگاه‌های مربوطه موظف به اجرای وظایف تعیین شده خود در این قانون هستند.