خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتراض مردم مغرب به حضور رئیس کنست در این کشور- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 21 خرداد 1402 - 00:15
مردم مغرب با برگزاری تجمع های اعتراض آمیز سفر رئیس کنست رژیم صهیونیستی به کشورشان را محکوم کردند.
مغرب،مغربي،پارلمان،صهيونيستي،رژيم،سفر،رئيس

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، رسانه‌های مغربی اعلام کردند، حزب عدالت و توسعه مغرب یکی از احزاب اصلی مخالف دولت هم طی بیانیه‌ای سفر امیر اوحانا رئیس کنست رژیم صهیونیستی به رباط و استقبال رئیس پارلمان مغرب از وی را محکوم کرد.
اوحانا که از روز چهارشنبه به مغرب سفر کرده، با اعتراض گسترده مردم این کشور مواجه شده است، وی اولین رئیس کنست رژیم صهیونیستی است که مغرب سفر می‌کند.
دبیرخانه حزب عدالت و توسعه در بیانیه خود، حضور اوحانا در مقر پارلمان مغرب به عنوان یکی از نمادهای حاکمیت مردم و تجلی گر اراده ملت مغرب، اقدامی بسیار خطرناک توصیف کرد، که احساسات مردم مغرب را به شدت بر می‌انگیزاند.
فعالان مغربی هم تظاهرات اعتراض آمیز مختلفی را در این کشور به راه انداخته و شعارهای ضد سازش را سر داده و اقدام به آتش زدن پرچم رژیم صهیونیستی کردند.
معترضین مغربی که فعالانی از سازمان‌های جامعه مدنی و حقوقدانان نیز در میان آنها حضور داشتند، با تجمع در برابر ساختمان پارلمان مغرب در رباط پایتخت این کشور شعارهایی علیه سازش با اشغالگران و در حمایت از مقاومت سر دادند.
انتهای پیام/*