سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برخورد با نانوایی‌های متخلف در خرم‌آباد

مهر | استان‌ها | شنبه، 20 خرداد 1402 - 22:01
خرم‌آباد- معاون فرماندار خرم‌آباد از برخورد با نانوایی‌های متخلف در این شهر خبر داد.
سهميه،آرد،مجديان،خرم،كوتاهي

به گزارش خبرنگار مهر، احمد مجدیان امروز شنبه در بازدید از برخی از نانوایی‌ها خرم آباد، اظهار داشت: ارتقای کیفیت نان به عنوان قوت غالب مردم از اهمیت ویژه ای برخوردار است لذا هرکس در این خصوص کوتاهی کند قطعاً جریمه و کسر سهمیه خواهد شد.
وی طرح شناورسازی سهمیه آرد را طرحی مؤثر در راستای جلوگیری از عرضه خارج از شبکه آرد عنوان کرد و گفت: اجرای این طرح باعث می‌شود نانوایی‌هایی که نان پخت شده توسط آنها از کیفیت لازم برخوردار است و از تراکنش‌های نامتعارف اجتناب می‌کنند با افزایش سهمیه و نانوایانی که در اجرای دستورالعمل‌ها کوتاهی می‌کنند با کاهش سهمیه آرد مواجه شوند.
معاون فرماندار خرم آباد، بیان داشت: بازدیدها، نواقص و تخلفات نانوایی‌ها احصاء و برای سیر مراحل قانونی صورتجلسه شدند.
مجدیان، گفت: همچنین در خصوص رفع مسائل و مشکلات مطرح شده توسط نانوایان نیز تدابیر و تصمیمات لازم اتخاذ شد.