خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعداد زائران ایرانی در سرزمین وحی به بیش از ۴۵ هزار نفر رسید

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 20 خرداد 1402 - 20:57
بر اساس اعلام ستاد مدینه روند اعزام زائران ایرانی به مدینه منوره و جده مطابق برنامه ریزی‌های انجام شده به خوبی درحال انجام است و ۲۲۵ پرواز به مقصد این دو فرودگاه انجام شده است.
مدينه،زائران،كاروان،قالب

ستاد مدینه در اطلاعیه‌ای تعداد پرواز‌های ورودی تا پایان امروزبه مقصد دو فرودگاه مدینه و جده را ۲۲۵ پروازاعلام کرد.
براساس این اطلاعیه ۳۳۰۹۸ زائر با ۱۶۰ پرواز وارد فرودگاه مدینه و ۱۲۶۷۴ زائر با ۶۵ پرواز نیز وارد فرودگاه جده می‌شوند و مجموع تعداد زائرین در سرزمین وحی به ۴۵۷۷۲ نفر خواهد رسید.
دراین اطلاعیه تعداد زائران حاضر در شهر پیامبر ۱۰۲۹۷ نفر در قالب ۷۰ کاروان اعلام شده است.
امروز ۱۰۹۷ نفر در قالب ۱۵ کاروان از زائران کشورمان به جمع سایر هموطنانمان در مدینه منوره محلق می‌شوند.
همچنین کار اعزام زائران از مدینه منوره به مکه مکرمه درحال انجام است و ۲۲۶۶۲ نفر از زائران کشورمان در قالب ۱۶۰ کاروان تا دیروز پس از محرم شدن در مسجد شجره عازم مکه شدند.
در این اطلاعیه تعداد زائران ورودی مدینه قبل به مکه تا پایان امروز ۲۴۷۰۲ نفر در قالب ۱۷۴ کاروان اعلام شده و آمده است ۳۷۳۷۶ زائر در قالب ۲۷۷ کاروان در جوار بیت الله الحرام حضور دارند.