خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۴ هزار لیتر سوخت قاچاق در بم کشف شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 20 خرداد 1402 - 15:29
کرمان- جانشین فرماندهی انتظامی استان کرمان گفت: بیش از ۴۴ هزار لیتر سوخت قاچاق در اجرای این طرح در شرق استان کشف و هشت دستگاه خودرو از جمله ۲ لندکروز غیرمجاز در این زمینه توقیف شد.
زمينه،طرح،مخدر،كشف،خودرو

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار عبدالعلی روانبخش در حاشیه اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی بم گفت: این شهرستان در این طرح عملکرد قابل قبولی داشته و در بحث سرقت‌ها نیز ۸۲ مورد انواع سرقت اعم از موتورسیکلت، خودرو و تجهیزات برق کشف شده است.
وی گفت: در این طرح بیش از ۴۴ هزار لیتر سوخت قاچاق در اجرای این طرح در شرق استان کشف و هشت دستگاه خودرو از جمله ۲ لندکروز غیرمجاز در این زمینه توقیف شد.
جانشین فرمانده انتظامی استان کرمان اظهار داشت: در زمینه کشفیات مواد مخدر نیز ۹۸۳ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف شد که در این زمینه ۱۸ قاچاقچی و ۱۷ خرده فروش مواد مخدر دستگیر شده اند؛ همچنین ۲۵ معتاد متجاهر نیز از سطح شهرستان بم جمع آوری شده است.
وی ادامه داد: در مورد تردد اتباع بیگانه که از دغدغه‌های مردم به شمار می‌رود حدود ۵۰۰ تبعه بیگانه دستگیر، ۱۲ دستگاه خودرو در این زمینه توقیف و به پارکینگ منتقل شده است.