خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر میراث فرهنگی به سمیرم سفر کرد

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | شنبه، 20 خرداد 1402 - 11:34
اصفهان- عزت الله ضرغامی وزیر میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی پس از ورود به اصفهان، راهی شهرستان سمیر شد.
سنتي،سميرم،عشايري،دستي،استان

به گزارش خبرنگار مهر، عزت الله ضرغامی صبح شنبه پس از ورود به استان اصفهان، راهی شهرستان سمیرم در جنوب این استان شد.
دیدار با برگزیدگان هنرمندان صنایع دستی و هنرهای سنتی روستایی و عشایری بخش وردشت سمیرم از جمله برنامه‌های سفر یک روزه وزیر میراث فرهنگی به این خطه است.
هنرمندان روستایی و عشایری سمیرم با استقرار در روستای ملی صنایع‌دستی مهرگرد، هنرهای سنتی و دستی خود را در زمینه بافت‌های داری همچون گلیم، گبه و فرش‌های عشایری، به نمایش خواهند گذاشت.
شاهنامه‌خوانی سنتی به زبان عشایر قشقایی، معرفی نژاد اسب منحصربه‌فرد دره‌شوری و آغاز مستندسازی برخی از پرونده‌های ثبتی خوراک‌های سنتی عشایر منطقه بخشی از دیگر برنامه‌های سفر وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به جنوبی‌ترین نقطه استان اصفهان خواهد بود.