خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاردار جدید سفارت انگلیس برای افغانستان معرفی شد- اخبار افغانستان - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 20 خرداد 1402 - 11:16
وزارت خارجه انگلیس از آغاز به کار کاردار سفارت خود برای افغانستان در دوحه از ماه آینده خبر داد.
افغانستان،ديكسون،سفارت،انگليس،عنوان

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، وزارت خارجه انگلیس در بیانیه‌ای با اعلام انتصاب «رابرت دیکسون»، به عنوان کاردار موقت سفارت خود برای افغانستان در دوحه از آغاز مأموریت وی در ماه آینده میلادی خبر داد.
رابرت دیکسون پیش از این نیز از سال 2013 تا 2015 به عنوان معاون سفیر و کاردار سفارت انگلیس در کابل بوده است.
قبل از انتصاب دیکسون «هوگو شورتر» تا ماه بهمن/دلو سال گذشته عهده دار این سمت دیپلماتیک در افغانستان بود.
وی در دوران 34 ساله دیپلماتیک خود علاوه بر افغانستان در بنگلادش، بالکان، آمریکا و فیلیپین به عنوان دیپلمات حضور داشته است.
پس از سقوط دولت اشرف غنی و روی کار آمدن دوباره طالبان در افغانستان، سفارت انگلیس در کابل به دوحه پایتخت قطر نقل مکان کرد.
انتهای پیام/.