خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحقق ۲۵ هزار نفر دوره آموزش در کهگیلویه و بویراحمد/اجرای طرح کهاد

مهر | استان‌ها | شنبه، 20 خرداد 1402 - 09:44
یاسوج_ مدیرکل فنی و حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۲۵ هزار نفر دوره آموزش در محور های مختلف فنی و حرفه ای در استان اجرایی شد.
هدايت،استان،آموزش،فني،نفر،پوشش،آموزشي،خبر،درصد،مهارتي،مهارت

به گزارش خبرنگار مهر، سید نور الله هدایت صبح شنبه در گفتگو با خبرنگاران، افزود: بالغ بر ۳٠٠ استاندارد شایستگی با محورهای مختلف توسط فنی و حرفه‌ای در استان اجرایی شد.
وی ابراز داشت: رسالت و مأموریت اصلی فنی و حرفه‌ای ارائه آموزش‌های محوری و مهارتی است.
وی با بیان اینکه فنی و حرفه‌ای استان در اجرای آموزش‌ها طی سال گذشته رتبه سوم را کسب کرد، اظهار کرد: ارتقای استان و جایگاه آن در سطح کشور را شاهد هستیم.
هدایت از فعالیت ۱۱ مرکز آموزشی با ۸٠ کارگاه آموزشی در استان خبر داد و گفت: حدود ۱۳٠ آموزشگاه آزاد فعال داریم.
هدایت به تحقق سند برنامه در استان اشاره کرد و تصریح کرد.
۵۶ درصد آموزش توسط بخش خصوصی اجرایی می‌شود.
هدایت از پوشش ۱۹ گروه هدف خبر داد و گفت: چندین قشر زیر مجموعه ۱۹ گروه هدف قرار گرفته است.
مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان گفت: بیش از ۷٠ درصد فراگیران آموزشی ما را جوانان تشکیل می‌دهند.
هدایت از اجرای طرح «کهاد» با آموزش‌های دانشگاهی خبر داد و گفت: به مدت ۵۴٠ ساعت آموزش‌ها محقق و گواهی مهارت با کد بین المللی اهدا می‌شود.
هدایت با بیان اینکه پوشش مهارتی و توانمند سازی در چندین محور برای متقاضیان ارائه می‌شود، خاطرنشان کرد: بیشترین وزن ارائه آموزش‌ها با ۷٠ درصد ظرفیت مربوط به فاز عملی است.
هدایت از پیگیری آموزش دوگانه یا مهارت آموزی در محیط کار واقعی خر داد و بیان کرد: مزیت این مهم، آموزش در حین کار و کسب مهارت مطلوب برای ورود به بازار کار است.
وی افزود: بالای ۸٠ درصد فراگیران آموزش دوگانه وارد بازار کار می‌شوند.
وی ابراز داشت: سال گذشته، بالغ بر ۲۵ هزار نفر دوره در آموزش‌های دو بخش دولتی و خصوصی محقق و افراد با ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر ساعت آموزش مهارتی در این دوره‌ها شرکت کردند.
هدایت گفت: این مهم در خوشه‌های مختلف اجرایی شد.
مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان گفت: در راستای مسئولیت‌های اجتماعی یک تفاهم نامه با وزارت نفت و استانداری منعقد و آموزش ۵٠٠ نفر هدفگذاری شد.
هدایت تصریح کرد: طی دو سال باید ۵٠٠ نفر از جوانان بومی آموزش داده شوند که در فاز اول دو شهرستان با پوشش ۱۳٠ نفر زیر پوشش آموزش‌ها قرار گرفتند.
هدایت گفت: طی دو سال گذشته، توسعه استانداردهای آموزشی را با تدوین استانی داشتیم.
هدایت از راه اندازی دپارتمان گیاهان دارویی در استان خبر داد و گفت: سند حرفه نیز توسط استان تدوین شد.