خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سیل جاده زرند به کوهبنان را مسدود کرد

مهر | استان‌ها | شنبه، 20 خرداد 1402 - 08:29
کرمان- مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان گفت: بر اثر بارندگی های عصر جمعه، جاری شدن سیلاب و گل و لای مسیر ارتباطی زرند به کوهبنان در شمال این استان مسدود شده است .
زرند،سيلاب،خساراتي،كرمان،ارتباطي

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید سالخورده با اشاره به مسدود شدن جاده زرند به کوهبان بر اثر سیللاب، گفت: مأموران راهداری در حال لایروبی و بازگشایی مسیر هستند تا هرچه زودتر ارتباط این ۲ شهرستان برقرار شود.
وی بیان کرد: سیلاب همچنین به جاده ارتباطی چند روستا در شهرستان‌های کوهبنان و زرند خساراتی وارد کرده و رفت و آمد را با اختلال مواجه کرده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان اظهار داشت: تعدادی منزل مسکونی در شهرک‌های امام رضا (ع) و شهید سلیمانی زرند هم با ورود سیلاب دچار آبگرفتگی شدند که با کمک نیروهای امدادی آب منازل تخلیه شد.
مناطقی از شمال استان کرمان از روز جمعه درگیر سیلاب و طغیان رودخانه شده و خساراتی به مزارع، راه‌های ارتباطی و قنوات وارد شده است.