خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری نمایشگاه «سال سی ۳۰» در حرم مطهر امام خمینی (ره)

مهر | فرهنگی و هنری | شنبه، 11 خرداد 1398 - 15:42
نمایشگاه نقاشی، عکس و پوستر اسماء الحسنی یکشنبه و دوشنبه ۱۲ و ۱۳ خرداد در حرم مطهر امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.
خميني،ره،نمايشگاه،امام،پوستر،حرم،مطهر،تجسمي،هنرهاي،كارگاه،اح ...

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از واحد ارتباطات و رسانه اداره کل هنرهای تجسمی، نمایشگاه «سال سی ۳۰» مصادف با هنگامه سی امین سالگرد بزرگداشت نام‌آور بزرگ دوران معاصر، حضرت امام خمینی (ره) و همزمان با چهل سالگی بزرگترین و ماندگارترین اثر آن مصلح سیاسی اجتماعی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران به همت ستاد مرکزی بزرگداشت حضرت امام خمینی (ره)، اداره کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مؤسسه توسعه هنرهای معاصر و انجمن تجسمی استان تهران و تودی پوسترز در حرم مطهر امام خمینی (ره) برپا می‌شود.
در نمایشگاه «سال سی ۳۰» ۱۲ قطعه عکس از محمود عبدالحسینی ویژه مراسم ارتحال امام خمینی (ره) و ۹۹ پوستر از ۷۷ هنرمند گرافیست به کوشش علی وزیریان از پانزدهمین نمایشگاه سالانه حروف نگاری پوستر اسماً الحسنی با مرور بر آثار منتخب ۱۴ دوره گذشته این نمایشگاه، به نمایش در خواهد آمد.
در این نمایشگاه علاوه بر عکس و پوستر، نقاشی‌هایی از هنرمندان صاحب نام این حوزه نظیر حبیب الله صادقی، ایرج اسکندری، احمد خلیلی فرد، کاظم چلیپا، فرامرز پیلارام، غلامعلی طاهری، مرتضی اسدی، محمد پولادی، کیخسرو خروش، ناصر پلنگی، مصطفی ندرلو، مصطفی گودرزی به نمایش گذاشته می‌شود.
از مهمترین بخش‌های نمایشگاه «سال سی ۳۰» برپایی کارگاه هنری توسط احمد رویایی است.
این کارگاه‌ها در حاشیه نمایشگاه در فضای شمال غربی حرم مطهر امام خمینی (ره) از ساعت ۹ صبح تا ۲۰ برگزار خواهد شد.
موضوع اصلی این ورک شاپ، برداشت‌های شخصی هنرمندان از شخصیت والای امام خمینی (ره)، مراسم ارتحال ایشان و اهداف بزرگ این بزرگمرد تاریخ است.
در این کارگاه ۱۵ تن از اساتید به نام حوزه نقاشی و ۵ نفر از دانشجویان این رشته همکاری خواهند کرد.
طبق مذاکرات صورت گرفته توسط احمد رویایی گرداننده این کارگاه و معاونت فرهنگی مرقد امام خمینی (ره) بنا شده ۳۰ اثر از بهترین آثار خلق شده در این کارگاه‌ها به حرم مطهر اهدا گردد.
نمایشگاه نقاشی، عکس و پوستر اسماً الحسنی «سال سی ۳۰» یکشنبه ۱۲ و دوشنبه ۱۳ خرداد ماه از صبح تا اذان مغرب در حرم مطهری امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.