خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ممانعت نظامیان بحرینی از برگزاری نماز جمعه در منطقه الدراز

مهر | بین‌الملل | جمعه، 19 خرداد 1402 - 12:56
نظامیان بحرینی با مسدود کردن مسیرهای ورودی از حضور نمازگزاران در نماز جمعه منطقه الدراز جلوگیری کرده و تلاش دارند مانع از برگزاری نماز جمعه در مسجد امام صادق (ع) شوند.
نماز،جمعه،منطقه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبگاه العهد، منابع بحرینی گزارش دادند که نظامیان آل‌خلیفه صبح امروز با مسدود نمودن همه راه‌های منتهی به منطقه الدراز منامه، از برگزاری نماز جمعه در این منطقه ممانعت کردند.
در تصاویر منتشر شده از منامه مشخص است که نظامیان بحرینی با استفاده از ادوات نظامی خود مسیر منتهی به محل برگزاری نماز جمعه را مسدود نموده‌اند.
بزرگترین نماز جمعه بحرین هر هفته با مشارکت گسترده مردم این کشور در مسجد امام صادق (ع) در منطقه الدراز برگزار می‌شود.