خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زلنسکی: جهان شاهد آن است که روسیه توسط وحشی‌ها اداره می‌شود

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 19 خرداد 1402 - 12:34
رئیس جمهور اوکراین با حمله به رهبران روسیه، مسکو را به تخریب سد کاخوفکا متهم کرد.
سد،روسيه،تخريب،اوكراين،نيروگاه،انفجار،آب،خنك

انفجار سد کاخوفکا در استان خرسون تبعات سنگین زیست محیطی و آسیب جدی به مناطق مسکونی را به همراه داشته است.
اکنون ۶۰۰ کیلومتر از استان خرسون زیرآب رفته و شرایط تامین آب شرب شبه جزیره کریمه در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.
این در حالی است که آب سد کاخوفکا برای خنک کردن نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا نیز مورد استفاده قرار می‌گرفت که نگرانی‌ها در این باره نیز وجود دارد.
به گزارش تل تریدر، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین امروز (جمعه) روسیه را به تخریب عامدانه سد کاخوفکا متهم کرده و گفت: آن‌ها اکنون مردم گرفتار در سیل ناشی از تخریب سد در بخش غربی خرسون را به سرنوشت خود رها کرده اند.
وی در ادامه با حمله به رهبران روسیه، تاکید کرد: دیگر کسی در جهان امروز باقی نمانده که نبیند روسیه اکنون توسط رهبرانی وحشی اداره می‌شود.
وحشی‌ها خود بزرگترین بلای جهان امروز هستند.
سخنان زلنسکی پس از آن مطرح می‌شود که مقامات روسیه و اوکراین هر کدام با ارائه استدلال‌هایی یکدیگر را به دست داشتن در انفجار سد کاخوفکا متهم می‌کنند.
آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز امروز (جمعه) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد آب کافی اکنون در پشت سد تخریب شده کاخوفکا به منظور پمپاژ به حوضچه خنک کننده نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا موجود است و فعلا نگرانی درباره امنیت بزرگترین نیروگاه هسته‌ای اروپا وجود ندارد.
تاکنون مقامات اروپایی و آمریکایی با جانبداری از اوکراین، مسکو را عامل انفجار سد کاخوفکا معرفی کرده اند.
این در حالی است که روسیه می‌گوید کی یف به دلیل ناتوانی از آغاز عملیات تهاجمی وعده داده شده خود اقدام به تخریب این سد با واحد توپخانه خود کرده است.