خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نماینده رودسر: بلاتکلیفی بازسازی مناطق سیل‌زده بعد از یک سال

فارس | سیاسی | شنبه، 11 خرداد 1398 - 15:21
نماینده مردم رودسر و املش در مجلس گفت: با گذشت یک سال از سیلاب‌های جاری شده در رودسر و املش هیچ اقدام عملی برا ی بازسازی مناطق سیل‌زده انجام نشده و تنها کار انجام شده، طرح مسائل کارشناسی و گذراندن مصوبات بوده است.
املش،رودسر،مناطق،خسارات،رانش،بازسازي،عملي

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس گفت: با گذشت یک سال از سیلاب‌های جاری شده در رودسر و املش هیچ اقدام عملی برا ی بازسازی مناطق سیل‌زده انجام نشده و تنها کار انجام شده، طرح مسائل کارشناسی و گذراندن مصوبات بوده است.
اسدالله عباسی نماینده مردم رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به خسارات ناشی از سیل در مناطق حوزه انتخابیه‌اش گفت:‌ در طول یک سال گذشته ما شاهد سیلاب‌های مختلف در حوزه انتخابیه رودسر و املش بوده‌ایم که در بعضی از مناطق رانش زمین اتفاق افتاده است.
وی افزود: دو روستا در املش و سه روستا نیز در منطقه رحیم‌آباد رودسر دچار رانش زمین شدند و بسیاری از واحدهای مسکونی این روستاها تخریب شده است و حتی بر اثر این رانش زمین‌ها ما خسارات جانی هم داشته‌ایم.
نماینده مردم رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: بخشی از خسارات که در منطقه کاخ‌رود اتفاق افتاده، در خردادماه سال ۹۷ دچار خسارت شده و برخی مناطق نیز بر اثر سیلاب‌های ابتدای امسال خساراتی را متحمل شدند که تاکنون با گذشت یک سال از سیل کاخ‌رود هنوز هیچ اقدام عملی برای بازسازی واحدهای مسکونی انجام نشده است.
عباسی خاطرنشان کرد: در رابطه با زمین‌های کشاورزی نیز هیچ خسارتی به کشاورزان نه از محل بیمه کشاورزی و نه از محل اعتبارات ستاد بحران پرداخت نشده و در این زمینه کمکی به کشاورزان نشده است.
وی در پایان گفت: تنها کاری که برای مردم مناطق سیل‌زده در رودسر و املش انجام شده، طرح مسائل کارشناسی و گذراندن مصوبات بوده است، اما هیچ اقدام عملی برای بازسازی و جبران خسارات انجام نشده است و مردم مناطق سیل‌زده هم در طول این یک سال در حاشیه شهرها منازلی را اجاره کرده و در حال سکونت هستند.
انتهای پیام/