خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 01 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتخابات ریاست جمهوری افغانستان و مسدود ماندن 2 هزار مرکز اخذ رای

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 11 خرداد 1398 - 15:03
کمیسیون انتخابات افغانستان اعلام کرد که به دلیل تشدید ناامنی‌ها و نبود فهرست رای دهندگان در برخی از مناطق این کشور، بیش از دو هزار مرکز اخذ رای مسدود هستند.
انتخابات،راي،مراكز،اخذ،افغانستان،مركز

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «حوا علم نورستانی» رئیس کمیسیون انتخابات افغانستان به خبرنگاران در کابل گفت که در جریان انتخابات ریاست جمهوری این کشور که قرار است در مهرماه برگزار شود دو هزار مرکز اخذ رای به دلایل امنیتی مسدود باقی خواهند ماند.
وی خاطرنشان کرد که تلاش‌های نیروهای امنیتی برای بازگشایی این مراکز تا کنون موفق نبوده است و بسیاری از این مراکز در انتخابات گذشته نیز مسدود بودند.
نورستانی تصریح کرد که بسیاری از این مراکز در ولایت‌هایی قرار دارند که مخالفان مسلح دولت در آنجا نفوذ دارند.
رئیس کمیسیون انتخابات افغانستان گفت: در ولایت غزنی نیز از 460 مرکز اخذ رای تنها 247 مرکز که در مناطق امن قرار دارند فعال خواهند شد.
وی تعداد مجموع مراکز اخذ رای برای انتخابات ریاست جمهوری در این کشور را حدود 5 هزار و 383 مرکز عنوان کرد.
این در حالی است که در دوران انتخابات پارلمانی افغانستان نیز شمار بسیاری از مردم این کشور به دلیل مسدود ماندن برخی از مراکز اخذ رای از حق رای محروم شدند.
با این حال، کارشناسان هشدار می‌دهند که برگزاری انتخابات ریاست جمهوری تنها در مناطق امن و تحت حاکمیت دولت افغانستان می‌تواند بر اعتبار و سراسری بودن انتخابات سایه افکند.
انتهای پیام/.