خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موافقت بیشتر اروپایی‌ها برای کم کردن وابستگی به آمریکا

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 18 خرداد 1402 - 12:28
نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد بیشتر اروپایی‌ها موافق کم کردن وابستگی کشورشان به آمریکا هستند.
اروپا،نظرسنجي،درصد

نظرسنجی انجام شده توسط شورای روابط خارجی اروپا (ECFR) در روز چهارشنبه نشان داد که اکثر اروپایی‌ها موافق هستند که اروپا نمی‌تواند برای همیشه به آمریکا تکیه کند و باید مراقب توانایی‌های دفاعی خود باشد.
به گزارش اسپوتنیک، بر اساس این نظرسنجی، ۷۴ درصد از پاسخ دهندگان معتقدند که اروپا به قابلیت‌های دفاعی خود نیاز دارد، در حالی که این رقم در سال ۲۰۲۰، ۶۶ درصد بود.
تنها ۸ درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی معتقدند که آمریکا همیشه از اروپا محافظت خواهد کرد، این در حالیست که در سال ۲۰۲۰، حدود ۱۱ درصد از پاسخ دهندگان گفتند اروپا نیازی به نگرانی در مورد توانایی‌های دفاعی خود ندارد.
نظرسنجی ECFR در میان شهروندان ۹ کشور اروپایی دانمارک، فرانسه، آلمان، مجارستان، ایتالیا، هلند، لهستان، اسپانیا و سوئد انجام شد.