خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ظرفیت پذیرش دانش آموزان همدانی در مدارس شاهد- اخبار همدان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 18 خرداد 1402 - 10:44
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: با دریافت مجوز دو مدرسه شاهد در همدان، ظرفیت پذیرش دانش آموزان همدانی در مدارس شاهد افزایش یافت.
شاهد،مدرسه،همدان،مدارس،ايثارگران،استان،متوسطه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، به نقل از آموزش و پرورش استان، محمود نقوی، اظهار داشت: با پیگیری‌های اداره شاهد و امور ایثارگران دو مدرسه به ظرفیت مدارس شاهد همدان اضافه شد که مدرسه دخترانه متوسطه اول در ناحیه یک همدان، واقع در خیابان باباطاهر، پشت مسجد میرزا داوود و مدرسه ابتدایی پسرانه در ناحیه 2 همدان، واقع در شهرک مدنی فاز 3 است.
وی عنوان کرد: هم اکنون 33 مدرسه شاهد در سطح استان در حال فعالیت است که شامل 17 مدرسه دخترانه، 16 مدرسه پسرانه و 4 مدرسه ایثارگران در سطح استان است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان خاطرنشان کرد: با پوشش حدودا 10 هزار دانش‌آموز شاهد، ایثارگر و کسانی که شایسته تحصیل در این مدارس هستند، امروز شاهد موفقیت این بخش از جامعه دانش‌آموزی هستیم.
نقوی با اشاره به این که مدارس شاهد کانون اصلی توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در یک منطقه و شهر هستند، افزود: مدارس شاهد در وهله اول برای خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران و در وهله دوم برای دانش‌آموزان با شرایط خاص راه‌اندازی شده است.
به گزارش تسنیم، واحدهای مختلف مدارس شاهد، در سراسر کشور در سه مقطع تحصیلی دبستان، متوسطه اول و متوسطه دوم از میان داوطلبان واجد شرایط سهمیه آزاد و ایثارگران دانش‌آموز می‌پذیرد.
انتهای پیام/