خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولویت مردم شهرستان کهگیلویه اشتغال است/ راه اندازی کارخانه سیمان

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 18 خرداد 1402 - 00:34
دهدشت_ فرماندار شهرستان کهگیلویه گفت: اولویت مردم کهگیلویه اشتغال است و باید بهبود ظرفیت ها در شهرستان محقق شود.
كهگيلويه،شهرستان،نفر،اجتماعي،سازمان،موسوي،تأمين

به گزارش خبرنگار مهر، سید عبدالعزیز موسوی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان کهگیلویه که با حضور مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی برگزار شد، افزود: سفر هیأت دولت به مناطق کم برخوردار برای شنیده شدن صدایشان به معنای توجه به اصل انقلاب است.
وی با اشاره به سفر رئیس سازمان اجتماعی به کهگیلویه، اظهار داشت: تعداد افراد بیمه شده اصلی تأمین اجتماعی دهدشت ۱۷ هزار نفر است.
وی افزود: این سازمان، تعداد ۴۸ هزار نفر تبعی و قریب به ۶۰ هزار نفر دیگر بیمه شده خارج از شهرستان دارد.
فرماندار کهگیلویه گفت: حدود ۱۲۰ هزار نفر داخل و خارج از شهرستان را یک درمانگاه کوچک در این شهر خدمات رسانی می‌کند که در شأن این مردم نیست.
موسوی با توجه به وجود ۱۳ بیمارستان در استان و مشکلات ظرفیت بیمارستانی کهگیلویه، خواستار احداث یک بیمارستان ۶۰ تخت‌خوابی برای بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی شد.
فرماندار شهرستان کهگیلویه اولویت مردم این شهر را اشتغال دانست و یکی دیگر از مطالبات شهرستان را احداث یک کلینیک عنوان کرد.
وی ابراز داشت: این سازمان بزرگ می‌تواند با سرمایه گذاری و ایجاد یک کارخانه ولو در سطح کوچک بخشی از اشتغال این شهرستان را حل کند.
موسوی راه اندازی کارخانه سیمان کهگیلویه را ضروری دانست و گفت: در صورت تصدی گری، شرکت شستا می‌تواند ارز آوری خوبی در این زمینه داشته باشد.