خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امروز قرعه کشی مرحله دوم فروش خودرو انجام می شود

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 17 خرداد 1402 - 10:56
امروز با گذشت یک هفته از اتمام مهلت ثبت درخواست متقاضیان واجد شرایط مشارکت در مرحله دوم فروش یکپارچه خودروها، نوبت دهی پس از قرعه‌کشی انجام خواهد شد.
ماه،ليست،خرداد،قرار،وكالتي،حساب

امروز (۱۷ خرداد ماه) قرعه‌کشی نوبت دهی مرحله دوم فروش خودرو با حضور دستگاه‌های نظارتی انجام می‌شود.
در مرحله دوم سامانه یکپارچه که از ۲۰ تا ۲۹ اردیبهشت ماه برای تعریف حساب وکالتی و واریز وجه ۱۰۰ میلیون تومان و مسدود کردن آن در همین حساب وکالتی اقدام کرده بودند، به پایان رسید و افراد ثبت‌نام کننده در لیست نوبت‌دهی قرار گرفتند.
طی این مدت مشتریان حائز شرایط که در موعد مقرر حساب وکالتی تعریف و وجه مورنظر را مسدود کرده بودند و طبیعتا بانک‌ها اسامی آن‌ها را در اختیار سامانه قرار داده بودند، برای ثبت پنج اولویت خودرویی مورد نظر خود از میان ۲۳ محصول عرضه شده توسط چهار شرکت سایپا، مدیران‌خودرو، کرمان‌موتور و فرداموتورز با قیمت کارخانه‌ای (مصوب شورای رقابت)، اقدام کردند؛ پس از آن، پایش اطلاعات ثبت‌نام‌کنندگان که در لیست نوبت‌دهی قرار گرفته بودند، آغاز شد و طی هفته جاری تکمیل شد.
امروز (۱۷ خرداد ماه) قرعه‌کشی اولویت‌بندی با حضور دستگاه‌های نظارتی انجام شود.
از فردا (پنجشبه) تا روز جمعه (۱۹ خرداد ماه)، پایش‌های بعدی انجام و سپس لیست نوبت‌دهی در اختیار خودروسازان قرار خواهد گرفت تا بر اساس برنامه تولید، ۲۴ خرداد ماه زمان تخصیص نهایی و در نهایت لیست اولویت مشتریان و نوبت تحویل خودرو‌ها مشخص شود.