خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۶۰ کیلومتر از راه‌های استان ایلام خط کشی شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 16 خرداد 1402 - 23:29
ایلام-معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ایلام گفت: عملیات خط کشی ۴۶۰ کیلومتر از راه های ارتباطی این استان در سال جاری اجرا شده است.
كشي،ايمني،كيلومتر،خط،اداره

به گزارش خبرنگار مهر، علی روان عصر سه شنبه با بیان اینکه خط کشی راه‌ها که از مقرون به صرفه ترین نوع علائم ایمنی محسوب می‌شود، اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تا کنون خط کشی ۴۶۰ کیلومتر در سطح راه‌های استان انجام شده است.
وی افزود: نیروهای اداره ایمنی، ترافیک و حریم این اداره کل در این راستا به منظور افزایش ایمنی راه‌ها، هدایت وسایل نقلیه و آگاهی دادن به کاربران راه بویژه در شب با دید محدود، تفکیک باندهای رفت و برگشت در نقاط بدون جدا کننده وسط و کاهش میزان تصادفات و سوانح رانندگی عملیات خط کشی راه‌های ارتباطی زیرپوشش را به طور ویژه انجام می‌دهند.
روان عنوان کرد :۷۱ کیلومتر درزگیری، یک هزار و ۶۸۹ تن آسفالت جهت لکه گیری، ۱۱ کیلومتر میکروسرفیسنگ از جمله اقدامات این اداره کل در این بازه‌ی زمانی بوده است.