خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پنج تن محموله چوب بلوط قاچاق در باشت توقیف شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 16 خرداد 1402 - 18:01
یاسوج- رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان باشت گفت: پنج تن محموله چوب بلوط قاچاق و ۱۶۰ کیلوگرم زغال در این شهرستان توقیف شد.
قاچاق،عبدي،شهرستان،ريال،هيزم

به گزارش خبرنگار مهر، محراب عبدی عصر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: حین بازرسی طی چند ماه گذشته تاکنون ۱۴ محموله قاچاق چوب و زغال از سوی مأموران یگان حفاظت این شهرستان توقیف شده است.
وی بیان داشت: این محموله‌ها در حوزه خامی، بیدک، بهره عنا، پیچاب و ده بزرگ این شهرستان بارگیری شده بود.
عبدی تصریح کرد: این محموله‌ها از نوع محصولات جنگلی قاچاق بوده که در ۱۴ دستگاه کامیون، نیسان، خودرو، وانت پیکان، پراید و پژو بارگیری شده بود.
وی افزود: این افراد سعی داشتند از طریق محورهای مواصلاتی این شهرستان، چوب‌های قاچاق را به استان‌های همجوار منتقل کنند.
عبدی اظهار داشت: قاچاق چوب به ازای هر کیلوگرم هیزم تر یک میلیون و ۷۰۰ هزار ریال، هیزم خشک یک میلیون و ۵۰۰ هزار ریال و هر کیلوگرم زغال نیز سه میلیون ریال جریمه دارد.