سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف 215 کیلوگرم مواد مخدر در مرزهای سیستان و بلوچستان- اخبار سیستان و بلوچستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 16 خرداد 1402 - 17:14
فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان از ناکامی قاچاقچیان و کشف 215 کیلوگرم مواد مخدر توسط مرزداران هنگ مرزی سراوان خبر داد.
مخدر،مواد،مرزداران،استان،منطقه،قرار،مرزباني

سردار رضا شجاعی در تشریح این خبر اظهار داشت: مرزداران در راستای تشدید برخورد قاطع با هرگونه قاچاق مواد مخدر در طول نوار مرز، از فعالیت باند قاچاق مواد مخدر در منطقه مرزی "اسفندک" شهرستان سراوان مطلع شدند و با برنامه‌ریزی دقیق عملیاتی و تشدید اقدامات کنترلی، موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: با انجام اقدامات گسترده اطلاعاتی، محل عبور قاچاقچیان و محموله مواد مخدر مشخص شد و مرزداران با رعایت اصول حفاظتی منطقه مورد نظر را در کنترل خود قرار دادند و سوداگران مرگ با مشاهده مرزبانان عرصه را بر خود تنگ دیده و توان مقابله با مأموران را نداشتند و با برجاگذاشتن محموله از محل متواری شدند.
فرمانده مرزبانی استان سیستان وبلوچستان ادامه داد: در بررسی و پاکسازی منطقه مرزداران توانستند 215 کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک کشف کنند که شناسایی و دستگیری متهمین این پرونده در دستور کار این فرماندهی قرار دارد.
سردار شجاعی خاطرنشان کرد: مجموعه مرزبانی با اشراف اطلاعاتی و حضور خود در تمام نقاط مرزی استان اجازه نمی‌دهد قاچاقچیان و برهم‌زنندگان نظم و امنیت در هیچ نقطه‌ای از استان احساس امنیت و آرامش کنند.
انتهای پیام/