خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخستین رویداد ملی دیدار برگزار می‌شود

مهر | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 15 خرداد 1402 - 13:56
اولین رویداد ملی ایران تن با رویکرد کالکشن سازی لباس محرم و اربعین، تحت عنوان دیدار برگزار می‌شود.
لباس،اربعين،محرم،رويداد،مد،نمايشگاه،كارگروه،ساماندهي

به گزارش خبرگزاری مهر، نمایشگاه ملی «ایران تن» با رویکرد کالکشن سازی (مجموعه‌هایی که به واسطه رنگ، جنسیت لباس و پارچه، طرح چاپ مشابه، طراحی و ایده در برش‌ها و حجم لباس با یکدیگر در ارتباط هستند، به مناسبت ایام محرم و اربعین برگزار می‌شود.
این رویداد تحت عنوان نمایشگاه «دیدار» توسط کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور و بنیاد ملی مد و لباس ایرانی اسلامی از سوم تا پنجم تیرماه در هتل همای تهران برگزار می‌شود.
برای متقاضیان هیچ محدودیتی در ارسال اثر نمونه سازی شده وجود ندارد و شرکت در این رویداد کاملاً رایگان است.
از مزایای ویژه شرکت در این رویداد (نمایشگاه) می‌توان به مواردی همچون عکاسی از محصول و ورود به مجله کالکشن محرم و اربعین وبرندهای برتر ایرانی، فرصتی مناسب جهت برندسازی و آشنایی مخاطبین با برند مورد نظر، معرفی خدمات تولید جهت صنعتی سازی محصول و کاهش بهای تمام شده تولید، کسب نشان مالکیت شیما برای طرح‌های برتر اشاره کرد.
علاقه مندان می‌توانند حداکثر تا ۲۵ خرداد ماه کالکشن نمونه دوزی شده (با موضوعیت محرم و اربعین) خود را به دبیرخانه کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور به نشانی تهران.
چهارراه کالج.
خیابان حافظ.
کوچه هلال احمر.
پلاک ۶ ارسال کنند.