خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کانادا با افزایش حملات سایبری روبرو است

مهر | دانش و فناوری | دوشنبه، 15 خرداد 1402 - 10:51
به گفته آنیتا آناند وزیر دفاع کانادا، زیرساخت حیاتی این کشور هدف حملات سایبری متعددی قرار گرفته بوده و این امر یک تهدید مهم برای اقتصاد چهارمین تولید کننده بزرگ نفت خام جهان به شمار می رود.
حملات،سيستم،خط،نفت،آمريكا،شركت،هكري

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، وزارت امورخارجه آمریکا در ماه گذشته و پس از آنکه محققان یک گروه هکری چینی را کشف کردند که از شبکه سیستم های خط لول نفت و گاز جاسوسی می کند، هشدار داده بود چین می تواند علیه چنین سیستم هایی حملات سایبری انجام دهد.
آناند در مصاحبه ای در حاشیه اجلاس امنیتی آسیا در سنگاپور گفت: حملات سایبری در سراسر شمال آمریکا افزایش یافته هرچند این حملات را به هیچ عامل تحت حمایت دولت خارجی منتسب نکرد.
وی در این باره افزود: ما شاهد حملاتی بر زیرساخت های حیاتی در کشورمان بوده ایم و هوشیارانه به سازمان ها و شرکت های کانادایی توصیه کردیم اقداماتی برای کاهش خطرات انجام دهند.
چنین ریسک هایی برای اقتصاد ما و همچنین سیستم هایی که از جان شهروندان حفاظت می کنند، قابل توجه است.
کانادا محل چند خط لوله نفتی بزرگ است که برای ذخایر نفت خام جهان اهمیت زیادی دارند.
شرکت های انرژی چند ملیتی مانند اکسون موبیل و رویال داچ شل عملیات وسیعی در این کشور دارند.