خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خدمت رسانی اورژانس به 4723 نفر در سالگرد ارتحال امام خمینى (ره)- اخبار پزشکی - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 14 خرداد 1402 - 18:00
رئیس مرکز اورژانس تهران از ارائه خدمات درمانی به 4723 نفر در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینى (ره) خبر داد.
نفر،ره،بيمارستان،امام،اورژانس،مراسم

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ محمد اسماعیل توکلی؛ نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت در مراسم بزرگداشت حضرت امام خمینى (ره) از کمک رسانی نیروهاى درمانى مستقر در حرم امام خمینى (ره) به 4723 نفر خبر داد و گفت: نیروهاى اورژانس استان تهران و سایر ارگان‌هاى کمیته بهداشت و درمان از آغاز استقرار براى خدمت رسانى در مراسم بزرگداشت حضرت امام خمینى (ره) تا پایان مراسم به 4723 نفر خدمات درمانى ارائه دادند که از این تعداد 4682 نفر شامل 2647 مرد و 2215 نفر زن در محل درمان شدند و 41 نفر (29 نفر مرد و 12 نفر خانم) توسط نیروهای اورژانس به مراکز درمانی انتقال داده شدند.
رئیس مرکز اورژانس تهران افزود: از تعداد 41 نفر اعزامی به مراکز درمانی، 16 نفر به بیمارستان شهدای هفتم تیر، 20 نفر به بیمارستان فیروزآبادی و یک نفر به بیمارستان لقمان، یک نفر به بهارلو، یک نفر به فارابی، یک نفر به شهدای یافت آباد و یک نفر به بیمارستان امام حسین(ره) انتقال یافتند.
انتهای پیام/