خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رادان عنوان کرد: استفاده پلیس از همه ظرفیت ها برای مقابله با سرقت در روهای خلوت تهران- اخبار پلیس - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 14 خرداد 1402 - 11:44
فرمانده کل انتظامی با تأکید ویژه ای از فرماندهی انتظامی تهران بزرگ نیز خواست علاوه بر توجه به ماموریت 14 و 15 خرداد از دیگر حوزه ها غافل نشده و با بهره گیری از نیروهای رده های دیگر از مواردی مثل سرقت و رانندگی خطرناک در اتوبان های تهران پیشگیری کنند.
تهران،انتظامي،ماموريت،توجه،رادان،فرماندهي،سردار،فرمانده،تأكي ...

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار احمدرضا رادان در جلسه هماهنگی قرارگاه روح الله فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با اشاره به حضور بیش از 20 هزار نیروی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ برای ماموریت برگزاری سالگرد ارتحال حضرت امام(ره) اظهار کرد: برای این ماموریت عظیم و به منظور خدمت‌رسانی هرچه مطلوب‌تر به زوار از ظرفیت رده‌های همجوار مانند شرق و غرب استان تهران و استان البرز برای حفظ امنیت و انتظام عبور و مرور استفاده خواهد شد.
فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: در جاده‌ها و مسیرهای منتهی به حرم امام خمینی(ره) همکاران ما در پلیس راه، کاروان‌ها را از مبدأ تا مقصد همراهی خواهند کرد و ان شاءالله با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته هم برای زائران در حین سفر و هم در زمان برگزاری شاهد مراسمی با شکوه توأم با امنیت و انتظام خواهیم بود.
سردار رادان در ادامه به مسئولیت فردی کارکنان در حوزه‌های جغرافیایی و زمانی تأکید کرد و از حاضران در جلسه خواست تا این نکته را در تمامی ماموریت‌ها مورد توجه قرار دهند.
فرمانده کل انتظامی ضمن تاکید بر پشتیبانی مناسب از کارکنان حاضر در ماموریت، از رده‌های مختلف پلیس خواست تا با تمام ظرفیت در راه‌ها در خدمت زائران باشند و به منظور راحتی آنها تمام تلاش خود را انجام دهند.
وی با تأکید ویژه‌ای از فرماندهی انتظامی تهران بزرگ نیز خواست علاوه بر توجه به ماموریت 14 و 15 خرداد با توجه به خلوتی شهر تهران از دیگر حوزه‌ها غافل نشده و با بهره‌گیری از نیروهای رده‌های دیگر از مواردی مثل سرقت و رانندگی خطرناک در اتوبان‌های تهران پیشگیری به عمل آید.
سردار رادان در پایان بر بحث خروج مسافران تأکید کرد و گفت: باید تدابیری اتخاذ شود تا با توجه به عجله‌ای که مسافران پس از پایان مراسم برای رسیدن هر چه سریعتر به مقصد دارند، مسیرها باز باشند تا خدای نکرده شاهد تصادف و ترافیک نباشیم.
براساس این گزارش، در این جلسه معاون هماهنگ کننده، رئیس پلیس راهور، فرمانده یگان‌های ویژه و رئیس سازمان اطلاعات فراجا و همچنین فرماندهان انتظامی استان‌های البرز، تهران، شرق و غرب استان تهران و ...
حضور داشتند که به بیان اقدامات صورت گرفته در حوزه‌های خود پرداختند.
انتهای پیام/