خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تصفیه خانه «کوانک» در چهارمحال و بختیاری به بهره برداری رسید

مهر | استان‌ها | شنبه، 13 خرداد 1402 - 12:06
شهرکرد_معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: تصفیه خانه «کوانک» با هدف رفع کدورت آب آشامیدنی به بهره برداری رسید.
تصفيه،خانه،آب

به گزارش خبرنگار مهر، علی حیدری صبح شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برای راه اندازی تصفیه خانه «کوانک» تا کنون ۵ میلیارد تومان هزینه شده است.
حیدری با اشاره به اینکه این تصفیه خانه ۲۰۰ لیتر آب را تا کدورت ۲۰۰ NTU را تصفیه می‌کند تصریح کرد: این تصفیه خانه نوعی مینی تصفیه خانه است که کل آب شهرکرد را تصفیه کند.
وی با بیان اینکه طرح تصفیه آب خروجی چشمه کوهرنگ به زودی آغاز می‌شود گفت: تصفیه خانه «کوانک» از طرح‌های کوتاه مدت بود که اجرا شد، اما تصفیه خروجی چشمه کوهرنگ زمان بر است و در طرح‌های بلند مدت انجام می‌شود.