خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ظرفیت‌های خیرین برای احداث مسکن محرومان استفاده شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 13 خرداد 1402 - 10:29
بوشهر- فرماندار تنگستان گفت: ظرفیت مردمی و خیرین در فعالیت‌های احداث منازل برای محرومان تنگستان استفاده شود.
احداث،خانواده،تنگستان،افشين

به گزارش خبرنگار مهر، احمد لطفی صبح شنبه در آغاز عملیات احداث یک باب واحد مسکونی مدد جوی کمیته امداد امام خمینی (ره) که زمین آن توسط خانواده شهید جهانگیر افشین اهدا شده است اظهار داشت: نیاز است زمینه‌ای ایجاد شود که از ظرفیت مردمی در فعالیت‌های احداث منازل برای محرومان در روستاهای شهرستان فراهم شود.
وی بیان داشت: خانواده شهید افشین ۲ هزار و ۵۰۰ متر مربع زمین برای احداث منازل محرومین در باغک شمالی اختصاص دادند که ۲۳۰ متر آن برای احداث این خانواده محروم تخصیص داده شده است.
فرماندار تنگستان افزود: در تنگستان هزار واحد مسکن شروع شده که بخش عمده آن در حال احداث بوده و تعدادی نیز با پرداخت تسهیلات احداث آنها آغاز خواهد شد.