سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استقبال سرد از فن بازار پوشاک مشاغل در مازندران

مهر | استان‌ها | شنبه، 13 خرداد 1402 - 08:14
آمل- مدت زمان برپایی جشنواره و فن بازار پوشاک مشاغل مازندران با آن که یک روز تمدید شد اما استقبال ادارات و سازمان ها از آن کمرنگ بوده است.
جشنواره،پوشاك،خردادماه،تمديد،مازندران،فن

به گزارش خبرنگار مهر، اولین جشنواره و فن بازار پوشاک مازندران از ۱۰ خرداد در آمل برپا شد و آن بیش از ۳۰ شرکت تولیدات در حوزه پوشاک مشاغل را به نمایش گذاشتند.
با این حال استقبال از این جشنواره از سوی دستگاه‌ها و شرکت شهرک‌های صنعتی استان ضعیف و کمرنگ بود و مایه انتقاد تولیدکنندگان و غرفه داران شده است.
این حضور و استقبال کمرنگ دستگاه‌ها و سازمان‌ها از این فن بازار در حالی بوده است که با توجه به تعطیلات هفته جاری و درخواست مسئولان برای حضور دستگاه‌ها، شرکت‌های صنعتی و سازمانها مقرر شد این جشنواره تا شامگاه شنبه ۱۳ خردادماه تمدید شود.
محمدرضا یوسفی سرپرست جهاد دانشگاهی مازندران در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: اولین جشنواره و فن بازار پوشاک مازندران از ۱۰ خردادماه افتتاح شد و تاکنون با یک روز تمدید تا ۱۳ خردادماه ادامه دارد.
وی افزود: این جشنواره که با هدف بازارسازی، پایدارسازی مشاغل خرد و خانگی و برای حمایت از تولیدکنندگان استانی و ایجاد زنجیره ارزش صنعت پوشاک استان برگزار شد، تا کنون از استقبال خوبی برخوردار نبود و این تمدید فرصتی است تا دستگاه‌ها برای بازدید و ثبت سفارش توجه ویژه به بخش تولیدات داخل استان داشته باشند.