خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محموله ۲.۵ تنی ماهی قاچاق به مقصد نرسید

مهر | استان‌ها | جمعه، 12 خرداد 1402 - 14:29
بندرعباس- فرمانده پایگاه دریابانی بندرعباس از توقیف یک دستگاه خودرو حامل محموله ماهی قاچاق در این شهرستان خبر داد.
اميري،سرهنگ،دستگيري،ماهي

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ پرویز امیری گفت: مرزبانان پاسگاه مرزی دریایی شهید سلیمانی با اقدام اطلاعاتی از خروج یک محموله ماهی قاچاق مطلع و اقدامات لازم برای دستگیری قاچاقچیان را آغاز کردند.
سرهنگ امیری افزود: دریابانان با استفاده از منابع اطلاعاتی و اقدامات فنی موفق شدند موقعیت خودرو را شناسایی و در یک اقدام ضربتی آن را توقیف کنند.
فرمانده پایگاه دریابانی بندرعباس در خاتمه با اشاره به دستگیری یک متهم در این عملیات گفت: در بازرسی از خودروی توقیفی ۲ تن و ۵۰۰ کیلو گرم ماهی قاچاق به ارزش ۳ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال کشف شد.