خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سندروم حذف تکواندوکاران ایران در گام نخست

مشرق | ورزشی | جمعه، 12 خرداد 1402 - 13:46
«مهدی حاجی‌موسایی‌» و «سعیده نصیری» حذف زودهنگامی‌ از مسابقات جهانی تکواندو داشتند تا سندروم حذف نمایندگان ایران در گام نخست ادامه یابد.
منهاي،مردان،ايران،بانوان،كيلوگرم،شكست،تيم

به گزارش مشرق، در ادامه بیست و ششمین دوره رقابت‌های تکواندو قهرمانی جهان در شهر باکو پایتخت جمهوری آذربایجان، مبارزات اوزان منهای ۴۶ کیلوگرم بانوان و منهای ۵۴ کیلوگرم مردان امروز (جمعه) برگزار شد و «سعیده نصیری» و «مهدی حاجی موسایی» نمایندگان تیم ملی تکواندو ایران بودند.
در وزن منهای ۴۶ بانوان، سعیده نصیری در گام نخست برابر کامانچانوک از تایلند روی شیاپ چانگ رفت و شکست خورد.
او پنجمین نماینده تیم بانوان بود که بدون حتی یک پیروزی، حذف شد.
در وزن منهای ۵۴ کیلوگرم مردان، مهدی حاجی‌موسایی ابتدا با قرعه استراحت مواجه شد و سپس برابر «هوگو واسکز» از اسپانیا قرار گرفت و شکست خورد و او نیز دست خالی ماند.
تا کنون در مجموع مردان و زنان، ۱۱ تکواندوکار ایران به میدان رفته‌اند که تنها متین رضایی و آرین سلیمی صاحب ۲ نشان برنز شده‌اند.
شکست و حذف اکثر نفرات تیم ایران در گام نخست موجب شده تا یکی از بدترین نتایج تکواندوی ایران تا اینجا رقم بخورد.
این مسابقات تا یکشنبه ادامه‌ دارد که میرهاشم‌ حسینی و علیرضا نادعلیان در بخش مردان و ناهید کیانی و نرگس میرنوراللهی‌ در ۲ روز باقی مانده به میدان می‌روند.