خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زخمی شدن نظامی صهیونیست در کرانه باختری و واکنش حماس

مهر | بین‌الملل | جمعه، 12 خرداد 1402 - 12:50
سخنگوی حماس از ضربات مهلکی خبر داد که مبارزان فلسطینی به صهیونیست‌ها در کرانه باختری وارد کرده اند.
تيراندازي،عمليات،باختري،كرانه،صهيونيستي،نابلس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، جنبش مقاومت اسلامی حماس تاکید کرد که عملیات های تیراندازی روزافزون در کرانه باختری اشغالگران را سردرگم کرده و معادلات دستگاه امنیتی آن را بر هم زده است.
عبداللطیف قانوع سخنگوی حماس در اظهاراتی مطبوعاتی تصریح کرد که عملیات های تیراندازی در کرانه باختری که آخرین مورد آن تیراندازی در نزدیکی شهرک حومش در غرب نابلس بود، بار دیگر دشمن صهیونیستی را غافلگیر کرده و همه معادلات آن را بر هم زده و امنیت را از آنان سلب کرده است.
این درحالی است که منابع وابسته به رژیم صهیونیستی اعلام کردند که شب گذشته در عملیات تیراندازی در غرب نابلس یک نظامی صهیونیست زخمی شد.
شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که این نظامی صهیونیست بین شهرک حومش و شاوی شمرون هدف گلوله قرار گرفته و زخمی شده است.
لازم به ذکر است که عملیات های ضدصهیونیستی در کرانه باختری سخت تل آویو را به وحشت انداخته است.