خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حال زائران ایرانی در مدینه مساعد است

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | جمعه، 12 خرداد 1402 - 09:44
مرعشی گفت:در حال حاضر هیچ زائر ایرانی بستری در بیمارستان‌های مدینه نداریم.
حجاج،حج،درماني،ارائه،مدينه،زائران

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال‌احمر:
سیدعلی مرعشی با اشاره به اعزام پزشکان داوطلب و کادر درمانی این مجموعه به مراسم حج با هدف خدمت رسانی به زائران ایرانی حج تمتع گفت: از روز سوم خردادماه و همزمان با اعزام حجاج به عربستان تا پایان روز ۱۰ خرداد، ۳۸۰۰ خدمت بهداشتی و درمانی در مراکز هلال احمر به حجاج ارائه شده است.
وی افزود: در یک هفته گذشته در مجموع، ۱۳۸۱ مورد ویزیت عمومی در مجموعه هتل‌های محل اقامت زائران ایرانی و ۲۹ مورد نیز ویزیت پزشکان متخصص به حجاج ارائه شده است و همچنین ۶ مورد بستری اورژانس، ۹۱۴ مورد خدمات نوار قلب فشار خون و قند خون، تزریقات، پانسمان و سرم تراپی در مراکز درمانی ایران در مدینه به حجاج کشورمان ارائه شده است.
مرعشی تعداد نسخ درمانگاه‌ها و داروخانه بیمارستان برای حجاج را ۱۳۶۵ مورد اعلام کرد و افزود: ۹۷ مورد امدادرسانی و انتقال بیماران به مراکز درمانی نیز از خدمات ارائه شده در این مدت بوده است.
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر تاکید کرد: حال زائران اعزام شده به مدینه در مجموع مساعد است و در حال حاضر هیچ بستری در بیمارستان‌های مدینه نداریم.